Bel ons: 06-81233756 Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met PayPal Veilig betalen met Creditcard

Winkelwagen  

Geen producten

Verzendkosten € 0,00

Totaal € 0,00

Afrekenen

Aanbiedingen

Sale op Stoerekindjes-regenkleding.nl

Regenlaarzen meisjes

Buitenspelen is leuk en geeft een hoop plezier. Dat moet ook zo blijven. Regenlaarzen helpen de voeten lekker droog te houden. Zo kan je kind buiten blijven spelen ondanks de regen/plassen.

 

In het assortiment zitten verschillende modellen die de outfit van je meisje helemaal af maken. Niks is te gek! De regenlaarzen zijn 100% waterproof. De zolen hebben veel profiel zodat uitglijden tot de verleden tijd behoort.  Onze laarzen zijn dus leuk en praktisch!

 

Stoerekindjes heeft verschillende leuke en vrolijke design speciaal voor meisjes die de regenkleding outfit helemaal compleet maken. Zo hebben we een roze, blauw of rode stippen regenlaarzen die passen bij de stippen regenjassen. Naast de stippen bieden wij ook bloementjes regenlaarzen die het bloemen thema tot zijn recht laat komen. Tevens is de lieveheersbeestje van partij. Deze passen erg goed bij de regenjassen en regenparaplu lieveheersbeestje.

 

Heeft je dochter vaak koude voetjes in een regenlaars? Kies dan voor gevoerde regenlaarzen of voor speciale fleece sokken voor in de regenlaars.

 

De regenlaarzen van PlayShoes in het assortiment van StoereKindjes-regenkelding zijn

handgemaakt en bestaan uit een hoogwaardige natuurlijke Indische rubber. Dus PVC vrij!! Het feit dat ze handgemaakt zijn sluit enkele onregelmatigheden in de oppervlakte niet uit.

 

Let op! Bescherm de laarzen tegen te veel zonlicht. Dit kan namelijk scheurtjes in de oppervlakte van de regenlaars veroorzaken. Dit heeft echter geen nadelige effecten op de functie van de regenlaars onder geen enkele omstandigheid.

 

Regenlaarzen die van kleur en design veranderen …..Pure verwondering! 

NIEUW!! StoereKindjes heeft als één van de eerste de regenkleding van het merk Squidkids opgenomen. Op het moment dat er regen op de regenlaars spat, komt de paraplu tot leven! Ineens zie je een panda  op je de meisjes regenlaars verschijnen.

 

Kunt u zich voorstellen hoe verrast uw dochtertje zal zijn als z’n regenlaars op een magische manier verandert in de regen?

 

Stoerekindjes-regenkleding heeft verschillende soorten meisjes regenlaarzen :

  • Standaard laarsjes in verschillende kleuren en designs
  • Laars met daarboven een band met een afsluitbaar koordje
  • gevoerde regenlaarzen
  • regenlaarzen die van kleur veranderen

 

 

Kenmerken van de regenlaarzen:

  • 100% waterdicht
  • Een grof schoenprofiel
  • Leuke modellen

 

Voor vragen over de regenlaarzen kunt u mailen naar: 
Info@stoerekindjes-regenkleding.nl of bel 06- 34864290

 

Let op! Bescherm de laarzen tegen te veel zonlicht. Dit kan namelijk scheurtjes in de oppervlakte van de regenlaars veroorzaken. Dit heeft echter geen nadelige effecten op de functie van de regenlaars onder geen enkele omstandigheid. 

 


 

Wilt u naar:

Regenkleding voor jongens

Klik hier 

Regenkleding voor meisjes

Klik hier

Regenjassen

Klik hier

Regenbroeken

Klik hier

Kinderparaplu's

klik hier

Regenlaarzen

Klik hier

Stoere spullen

Klik hier                    

Sale

Klik hier


PayPal