Bel ons: 06-81233756 Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met PayPal Veilig betalen met Creditcard

Winkelwagen  

Geen producten

Verzendkosten € 0,00

Totaal € 0,00

Afrekenen

Aanbiedingen

Sale op Stoerekindjes-regenkleding.nl

Over onze merken

 

Playshoes

Playshoes merk staat voor hoge kwaliteit en modieuze artikelen voor kinderen. Naast Regenkleding verkopen wij ook de hoogstaande UV Zwemkleding van Playshoes. De Playshoes filosofie is gebaseerd op de hoge kwaliteitseisen en aandacht voor verfijnde materialen. Dit om de draagcomfort en high fashion te waarborgen in de gevoerde collectie.  Om dit te kunnen realiseren zijn alle modellen ontwikkeld en uitgevoerd door gekwalificeerde ingenieurs en mode ontwerpers. Voor de collectie zijn richtlijnen opgesteld waardoor de hoge draagcomfort voor uw kind gewaarborgd is. Zie het keurmerk waar de artikelen voor voldoet.
 

De artikelen zijn geselecteerd met hoge eisen. 100% waterdicht is ook vanzelfsprekend. De artikelen dragen stuk voor stuk een geregistreerde keurmerk. Verschillende eisen maken deze producten kwalitatief goed. Zo  zijn er verschillende veiligheid eisen opgesteld voor kinderen onder de 7 jaar.

De regenkleding is gemaakt van 100% polyester met een polyurethaan coating. Het is vrij van PVC, ftalaten, cadmium en Formaldehyd. deze comfortabel, lichtgewicht materiaal zorgt voor een maximum aan comfort en blijft lekker zacht, zelfs bij koud weer. Door waterdichte naden zijn deze regenjassen 100% waterdicht. De reflecterende stroken verhogen de veiligheid van kinderen in het donker en slecht weer. De jasjes zijn robuust en duurzaam en comfortabel tot 40 ° C wasbaar in de machine.

 

Veilige sluitingen:
Geen koorden en sluitkoorden op kleding voor kinderen tot 7 jaar, volgens DIN EN 14682

Brandgedrag volgens EN14878:
Conform DIN EN 14878 "Brandgedrag van nachtkleding van kinderen." Deze eisen zijnn zijn toegepast aan de regenkleding.

Waterbestendigheid:
Waterdicht door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en extra waterdichte naden.

 Huidvriendelijkheid:
De regenkleding is geschikt voor alle soorten types huid. Vooral voor mensen met allergieën.

Waarschuwing effect:
Kinderen beter zichtbaar in het verkeer door de reflecterende materialen.


Stephen Joseph

Stephen Joseph biedt een breed scala van producten. Dankzij hun uitzonderlijk hoge kwaliteit, uiterst nauwgezette aandacht voor detail en zeer redelijke prijzen, worden deze producten aantrekkelijk voor kinderen. De Benelux-regio kan zich eindelijk verheugen op de komst van Stephen Joseph, een merk dat reeds beroemd is in de Verenigde Staten. Stephen Joseph biedt een breed scala van producten, perfect voor iedereen die op zoek is naar originele en leuke cadeau-ideeën om hun kleintjes te verrassen. Deze buitengewone cadeautjes zijn anders dan wat vandaag de dag te koop is, zowel praktisch als vrolijk met hun frisse, levendige kleuren. Dankzij hun uitzonderlijk hoge kwaliteit, uiterst nauwgezette aandacht voor detail en zeer redelijke prijzen, worden deze producten aantrekkelijk voor zowel jonge als oudere kinderen.


Voor vragen over onze merken kunt u mailen naar:
info@stoerekindjes-regenkleding.nl of bel 06-81233756.

 

 

Wilt u naar:

Regenkleding voor jongens

Klik hier 

Regenkleding voor meisjes

Klik hier

Regenjassen

Klik hier

Regenbroeken

Klik hier

Kinderparaplu's

klik hier

Regenlaarzen

Klik hier

Stoere spullen

Klik hier                    

Sale

Klik hier


PayPal