Bel ons: 06-81233756 Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met PayPal Veilig betalen met Creditcard

Winkelwagen  

Geen producten

Verzendkosten € 0,00

Totaal € 0,00

Afrekenen

Aanbiedingen

Sale op Stoerekindjes-regenkleding.nl

kleding betalen bij stoerekindjes

Bij stoerekindjes.nl kun je betalen met IDEAL en bankoverschrijvingen. Op deze pagina kunt u meer informatie over de betalingswijze vinden.

 

Betalen van je regenkleding met iDEAL

Wij willen het online shoppen van regenkleding graag makkelijk maken. Daarom bieden we verschillende betaalmethoden aan. Een daarvan is betalen met iDEAL. Je kan per iDEAL rechtstreeks en online betalen vanaf je bankrekening. Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren. Hiermee wordt het bedrag direct van je rekening afgeschreven alsof je een overboeking uitvoert.

iDEAL betalen heeft de afgelopen jaren flink terrein gewonnen op het gebied van online afrekenen. Er zijn in Nederland inmiddels meer dan 13.000 webwinkels die betalen met iDEAL als betaalmethode aanbieden. In 2010 had 54% van de mensen die online producten en diensten kopen een voorkeur om te betalen met iDEAL. Consumenten noemen als voornaamste redenen om te kiezen voor iDEAL betaling, dat het gemakkelijk, snel en veilig is.

 

Betalen van je regenkleding via een bankoverschrijving 

Heb je geen online betaal mogelijkheden om je regenkleding te betalen, betaal dan via bankoverschrijving. Mocht je geen toegang hebben tot internetbankieren via iDEAL en wil je liever het bedrag voor je regenkleding direct per bank aan ons overmaken dan is dit ook mogelijk. Mail ons op info@stoerekindjes-regenkleding.nl en we zullen aangeven hoe dit mogelijk is.

 

Voor vragen over het betalingen kunt u mailen naar info@stoerekindjes-regenkleding.nl

of bel naar: 06-34864290

 


PayPal